Ízületek látásgélje

ízületek látásgélje

2013/20 - Ízületek A táplálkozás és az ízületi rendszer kapcsolata

Az optimális hatás érdekében azonban elengedhetetlen e gyógyszer körültekintő alkalmazása. A betegtájékoztató tartalma: 1. Lehetséges mellékhatások.

ízületek látásgélje

További információk 1. A készítmény az úgynevezett nem-szteroid gyulladásgátló gyógyszerek közé tartozik. Fájdalomcsillapító, gyulladáscsökkentő és lázcsillapító hatással is rendelkezik.

ízületek látásgélje

Alkalmazása gyulladásos eredetű, fájdalmas izületi betegségek, izomfájdalom, lágyrész sérülések, duzzanatok kezelésére javasolt. Ha bármilyen máj- vese- vagy szívproblémája van.

ízületek látásgélje

Ne lépje túl a javasolt adagot! Amennyiben szívproblémái vannak, vagy előzőleg volt ízületek látásgélje, illetve úgy gondolja, hogy ezen állapotok ízületek látásgélje kockázata az Ön esetében fennáll pl. Gyomor-bélrendszeri vérzés melynek tünete pl.

ízületek látásgélje

Nagyon ritkán a nem-szteroid gyulladásgátlókkal kapcsolatosan, súlyos bőrreakciókat jelentettek. A legtöbb esetben a reakció a kezelés első hónapjában jelentkezik.

Duzzanatoknál, valamint akut és krónikus ízületi gyulladásoknál nagyon hasznos lehet a piócaterápia.

Asztmában, szénanáthában, orrnyálkahártya-duzzanatban ízületek látásgélje krónikus ízületek látásgélje fertőzésben szenvedő betegeknél gyakrabban lép fel asztmás roham, csalánkiütés, nyálkahártya duzzanat, mint más betegeknél. Ezért ezeknek a betegeknek csak orvosi ellenőrzés mellett adható a készítmény. Krónikus szív- vese- és májbetegség esetén és vizelethajtó alkalmazása esetén különös gonddal kell eljárni, főleg az idős betegeknél. Tartós szedés ízületek látásgélje vérkép, máj- és vesefunkció rendszeres ellenőrzése és időszakos szemészeti vizsgálat szükséges.

ízületek látásgélje

Egyidejű káliummegtakarító vizelethajtók alkalmazása mellett a szérum káliumszint rendszeres ízületek látásgélje javasolt. Értesítse kezelőorvosát amennyiben a fentiek bármelyike vonatkozik Önre vagy nem biztos benne. A kezelés ideje alatt alkalmazott egyéb gyógyszerek Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét a jelenleg vagy a ízületek látásgélje szedett egyéb gyógyszerekről, beleértve a vény nélkül kapható készítményeket is.

ízületek látásgélje

Fontos információk