Sókezelés osteoarthritisben, Porckopás és kezelése - Fájdalomközpont

Arthrózis (porckopás) tünetei és kezelése

fájdalom az alsó hát ízületében melyik orvos

Beavatkozás neve: Moxibustion kezelés plusz szokásos gondozás Leírás: A kezelõ csoport heti három alkalommal moxibustion-kezelést kapott 4 egymást követõ héten át, összesen 12 kezelést a térd OA kezelésének szokásos gondozása mellett. A moxibusztiós pontok hat helyi akupunktúrás pontot tartalmaznak az sókezelés osteoarthritisben térdízületen. Szükség esetén legfeljebb két további pályázati pont megengedett.

sprainok és ízületek

Ha a résztvevők mindkét térdízületnél térdfájdalmat éreznek, a vizsgálati szakemberek mindkét térdén kezelést nyújtanak. Ehhez a tanulmányhoz sókezelés osteoarthritisben centiméter átmérőjű és 2,1 centiméter hosszú ürömből készült füstmentes közvetett moxibustiont használunk hengeres formában Haitnim Bosung Inc.

ízületi duzzanat és fájdalom

A résztvevők és a gyakorlók közötti ingyenes interakció megengedett a kezelés során. Az egyes kezelések várható teljes ideje perc lesz.

A fájdalom megértése Az osteoarthritis ismertetése Az osteoarthritis az arthritis leggyakoribb formája. Tudjon meg többet a probléma okáról és a fájdalom enyhítési lehetőségeiről. Mi az osteoarthritis? Az osteoarthritis továbbiakban: OA az artritisz leggyakoribb formája, és világszerte sókezelés osteoarthritisben érint.

Karcsoport címke: Moxibustion kezelés plusz szokásos gondozás Másik név: Füst nélküli, közvetett moxibustion, amelyet a Haitnim Bosung Inc. Beavatkozás típusa: Egyéb Beavatkozás neve: Csak a szokásos gondozás csoport Leírás: A szokásos gondozással foglalkozó csoport a moxibustion kezelésen kívül bármilyen más kezelést kaphat vagy használhat, mint tanulmányi beavatkozás, amely magában foglalja a műtétet, a hagyományos gyógyszeres kezelést, a fizikai kezelést, az akupunktúrát, a gyógynövényes gyógyszereket, a vény nélkül kapható gyógyszereket és más aktív kezelést.

Ez vonatkozik a moxibustion kezelõ csoportra is.

Steve Mora MD: Lipogems Procedure For Knee Arthritis Step by Step

A térdízület osteoarthritisével és az aktuális kezelési lehetőséggel kapcsolatos oktatási anyagokat, valamint a sókezelés osteoarthritisben testmozgás fokozásához jóga-szőnyeggel ellátott öngyakorlati lapot kapunk mindkét csoportban a kiinduláskor.

Fontos információk